Për Ne

RESTAURANT

Mbi 500 ulëse për një aheng madhështor dhe ekstravagant.

CAFFE & BAR

Posedojmë ushqim tradicional, ushqim evropian, me cilësi dhe korrektësi.

AKOMODIMI

Dhoma posedon kreveta të rehatshëm, TV, internet, klimë, terracë, banjo etj.

RRETH NESH

 • Hotel Kristal ofron vendtakime elegante për biznes, mbledhje për bisnese, bankete solemne si dhe pranime e festa private. Mbajtja e mbledhjeve në “Hotel Kristal” është një rrugë e përsosur për ti drejtuar pjesëmarrësit në rrugë të drejtë të biznesit, e në të njejtën kohë ti bëjë ta ndiejnë vehten të rëndësishëm e nën perkujdesje të mirë.
  Mbledhja për deri në 100 persona mund të mbahet në sallen elegante të kongresit, duke spikatur atmosferën private e të qetë.
  Hotel Kristal mund të pranojë deri në 500 musafirë për ahengje të ndryshme.
  Posedon restaurantin me menu tradicionale dhe evropiane gjithashtu dhe parking falas & Free Wi-Fi.
  Hotel Kristal ka një kombinim unik të shërbimit të hotelit dhe akomodimit të apartamenteve
  Çdo suitë është e pajisur me TV kabllor  televizorin LCD, i cili përmban 70 kanale televizive të ndryshme.
  Ne ofrojmë shërbimin e përditshëm të shtëpisë.
Internet
Kafe Bar
Restaurant